STEGTE NUDLER MED GRØNTSAGER – LÆKKER THAI MAD

Min far laver verdens bedste mad, og han lavede denne lækre ret med soyastegte nudler, oksefilet og lynstegte grøntsager. Den tog ikke særlig lang tid, og det var virkelig lækkert efter en hård træning.


DET SKAL DU BRUGE :
1-2 dl. Soya
Olie (nok til at dække panden)
1 pakke nudler (alt afhænging af hvor mange mennsker i er)
3-4 økologiske gulerødder
2-3 bundter forårsløg
Et halvt broccoli
10 asparges
En klump ingefær, afhængigt af hvor meget det skal smage af ingefær
3-4 fed hvidløg
1 helt løg

 

Først blev nudlerne kogt, derefter hældt på en pande og stegt i soya og olie. Kødet blev svitset i en wok i ingefær, hvidløg og løg. Og et minut inden nudlerne var færdige, blev alle de snittede grøntsager hældt oven i kødet. Det er nemlig lækkert, når grøntsagerne har bid og ikke er helt udkogte. Så en super lækker ret, hvor man kan tilføje eller undlade hvad man ønsker.


@nannafreving
  • I dag er sidste dag i min weekend Den harhellip
  • Jeg har weekend kl 18 og jeg glder mig!! Jeghellip
  • Manden har bagt og han er ved at vre godhellip
  • Min hjemby Ebeltoft har nu alts nogle rigtig fine husehellip
  • I gr var en dejlig dag    hellip
  • Jeg er s smt ved at vnne mig til athellip
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort