SPONSORET INDLÆG – LÆKKERIER FRA JUHLDAL

Martin og jeg skal på Roadtrip denne sommer, og dertil modtog vi for lidt siden nogle produkter fra Juhldal. Jeg kendte dem godt i forvejen, da jeg før har fået tilsendt produkter fra dem, og jeg er enormt tilfreds med deres produkter. Denne gang fik vi dog nogle nye produkter. Vi modtog deres økologiske Shampoo nr. 9 med aloe vera, grøn te, rosmarin og kvikhvede i. Vi modtog også solcreme i faktor 15 og en aftersun, og til sidst hudpleje af deres FaceCream No 1 Vitaminic, FaceSerum No 1 Vitaminic og deres Face & Body Oil lavet på abrikoskerneolie.

I forhold til hudpleje er jeg enormt kræsen omkring hvad jeg putter på min hud. Det skal være lækre produkter, og så ønsker jeg samtidigt at de skal være så naturlige som muligt. Jeg har prøvet et hav af forskellige produkter, men nye er altid spændende at prøve af. Derfor er jeg enormt glad for at få muligheden for at prøve de her nye produkter fra Juhldal. Det gode ved dem er, at de kan bruges af både Martin og jeg, hvilket var et must for os i forhold til vores tur til sommer. Dog er Martin ikke den bedste til de der hudplejerutiner, som regel ender jeg bare med at smøre det i hovedet på ham, for ellers bliver det ikke gjort. (Han er ikke altid liiige tilfreds!)

Til jer der ikke kender Juhldal i forvejen, så er det en dansk virksomhed, der producerer særligt virksom hud- og hårpleje med naturens egne midler. Det er jeg jo personligt rigtig glad for. På den måde ved jeg at jeg byder mig selv nogle gode produkter. De arbejder ud fra naturens ingredienser, som er med til at give blødhed, glans og smidighed til hud og hår. Det bliver ikke meget bedre!

I samarbejde med Juhldal.


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.