SPONSORET INDLÆG – AUSTRALIAN BODYCARE

Som vi har skrevet herinde før, skal Martin og jeg på roadtrip denne sommer. Derfor manglede vi nogle produkter til at tage med, som vi begge kunne bruge. Dertil modtog vi nogle produkter fra Australian Bodycare. Et mærke jeg ikke kendte i forvejen. Jeg har set produkterne, men aldrig selv prøvet dem. Så det er altid spændende med noget nyt.

Australian Bodycare er et brand som siden 1992 har lavet hudpleje til hudproblemer. De forebygger og løser de mest almindelige hudpro­blemer – og er samtidig skånsom mod huden. En generel ting i deres produkter er deres Tea Tree Oil, som går igen i deres produkter. Tea Tree Oil er et rent naturprodukt. Det helt særlige ved det, er at den modvirker bakterier og er god til behandling af flere forskellige hudproblemer, blandt andet bumser, uren hud, svamp, myggestik og forkølelsessår. Jeg har ikke selv en problemhud, andet end røde knopper på armene og bumser i ny og næ. Så jeg glæder mig til at komme i gang med at prøve disse nye produkter af.

 

Vi modtog body lotion, body wash, body cream, en spotstick til bumser og ren Tea Tree Oil. Så lidt forskellige produkter, men perfekt til vores roadtrip. Desuden kan det bruges af os begge, hvilket var en nødvendighed. Så skal vi nemlig ikke pakke så meget. Win win.

I samarbejde med Australian Bodycare.


@nannafreving
  • Denne weekend har vret fantastisk  Run p men fantastisk
  • Der er ikke noget s fint som friske blomster i
  • Fridag min mand sol p terrassen trning lang snak med
  • Jeg har vret syg siden lrdag men jeg er endelig
  • Vi har kbt ny plante til overetagen den er s
  • Overskuddet i dag var ikke stort alligevel fik jeg lavet
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort