SPONSORET INDLÆG – AUSTRALIAN BODYCARE

Som vi har skrevet herinde før, skal Martin og jeg på roadtrip denne sommer. Derfor manglede vi nogle produkter til at tage med, som vi begge kunne bruge. Dertil modtog vi nogle produkter fra Australian Bodycare. Et mærke jeg ikke kendte i forvejen. Jeg har set produkterne, men aldrig selv prøvet dem. Så det er altid spændende med noget nyt.

Australian Bodycare er et brand som siden 1992 har lavet hudpleje til hudproblemer. De forebygger og løser de mest almindelige hudpro­blemer – og er samtidig skånsom mod huden. En generel ting i deres produkter er deres Tea Tree Oil, som går igen i deres produkter. Tea Tree Oil er et rent naturprodukt. Det helt særlige ved det, er at den modvirker bakterier og er god til behandling af flere forskellige hudproblemer, blandt andet bumser, uren hud, svamp, myggestik og forkølelsessår. Jeg har ikke selv en problemhud, andet end røde knopper på armene og bumser i ny og næ. Så jeg glæder mig til at komme i gang med at prøve disse nye produkter af.

 

Vi modtog body lotion, body wash, body cream, en spotstick til bumser og ren Tea Tree Oil. Så lidt forskellige produkter, men perfekt til vores roadtrip. Desuden kan det bruges af os begge, hvilket var en nødvendighed. Så skal vi nemlig ikke pakke så meget. Win win.

I samarbejde med Australian Bodycare.


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.