ROAD TRIP DOWN EUROPE – PART #2 – DESTINATIONER

Vores lille road trip ned igennem Europa er ved at nærme sig stille og roligt. Vi glæder os helt vildt. Selvom vi ikke rigtigt har nogen bestemt destination planlagt, og vores planer har rykket sig en smule, er der nogle bestemte steder som vi meget gerne vil se. Vi kører ned gennem tyskland, Østrig / Schweiz, og Italien – Tror vi..

Herunder er nogle af de steder som vi meget gerne vil se, og bruge lidt tid på. Men som sagt, vi er ikke 100 % sikre. For der er så sindsyge mange flotte steder, og hvem ved.. Måske vi ender på en bjergside i telt, på et lille motel, eller på en madras bag i bilen. En ting er sikkert.. Vi kommer til at få en oplevelse som vi ikke har prøvet før.

 

Neuschwanstein slot, Tyskland

Alberobello, Puglia Italien

 

Toscana, Italien og byen Lucca

 

Perugia , Italien

Vi har ikke planlagt noget andet, end et Airbnb ophold de sidste par dage på vores hjemtur. Vi har nogle tanker om ca. hvor vi gerne vil hen, men ikke nogle faste planer om overnatninger, eller x antal dage i bestemte byer. Vi kører og ser hvad der sker. Bilen bliver pakket med et telt, et par madrasser, et trangiasæt, lidt mad og en hulens masse kærlighed og mod på fede oplevelser.

 

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.