ROAD TRIP DOWN EUROPE – PART #1 – TANKER

Roadtrip ned igennem Europa? Hvorfor i alverden vælger vi at sidde og kampsvede i en bil i 40 graders varme, i slut august, ned igennem Europa, når man bare kunne købe en billig flybillet til en eller anden typisk charter destination?

Jo, fordi vi både ønsker impulsiviteten i det, men også det at udfordre både os selv og vores parforhold. Udfordring på parforholdet på den måde, at når Nanna sidder og lytter til Justin Bieber på 5. time og skråler med på hver eneste sang, kunne man godt have lyst til at smide hende ud af bilen. Men det er alt sammen noget vi tager med, og samtidigt ser frem til! Vi tror på, at det vil gøre noget godt for os begge to, men også som par.
Når vi sætter os ind i en pakket bil på Mols, så har vi i princippet ingen idé om hvad der kommer til at ske. Vi har nogle idéer, om steder vi gerne vil besøge. Men en konkret rute, eller steder vi skal overnatte har vi ikke, og det har vi heller ikke lyst til at have. Idéen om det ukendte, det ikke at vide hvor man skal sove, hvad man kommer til at se og opleve. Samt hvor vi spiser og sover. Måske det bliver på en tysk rasteplads, måske på en bjergside med solnedgangen som udsigt. Vi ved det ikke, og det er det som tiltaler os. Det ukendte og simple.

Vi har gjort os mange tanker om denne tur, hvad vi ønsker at få ud af det hver især. Men det vi har til fælles er, at vi ikke ønsker at se de typiske turist områder. Vi ønsker at se “all the hidden places”, samt kultur hvor end vi havner, uden at falde over fulde turister i bermuda shorts.

 

At rejse billigt

Vi synes begge, at det at rejse kan sættes sammen med det at nyde livet. Men vi mener også, at det ikke kun behøver være en luksus for folk med masser af midler. For der er ingen af os der har røven fuld af penge, for at sige det pænt. At rejse og opleve, kan gøres på mange måder. Det vi ønsker at gøre og vise er, at man sagtens kan rejse og se verden, uden alle midlerne til det. Derfor er vi også nødt til at tænke alternativt og kreativt. Og det er denne roadtrip et forsøg på.
Men egentlig er det også noget der kommer til at afspejle sig i vores blog, i det vi ønsker mange ture som denne. Vi tvivler på, at vi nogensinde kommer til at rejse til typiske charter destinationer. For det er egentlig ikke vores stil, vi vil gerne mere med vores rejser. Vi ønsker fede originale oplevelser og eventyr. Og hvis man rejser til turistprægede steder, ser man så egentlig ikke det man plejer? Bare i et varmere klima?

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.