OPDATERING OG GODE NYHEDER

Vi beklager, at vi ikke har været særlig aktive den sidste måned. Der har været masser at se til. Martin har haft sommerferie med sine børn, vi har været i Sverige til familiefest. Vi har haft masser af kvalitetstid sammen, som vi måske lidt har haft brug for. Til de af jer der følger Nanna på Instagram, så har hun allerede løftet sløret for det meste af det.

Dog er den største grund, til at vi ikke har været aktive, at vi har haft travlt med at undersøge en masse praktisk til bund og træffe store planer. Vi var nemlig begyndt at kigge på huse til leje, vi var enige om, at nu ville vi ikke bo hver for sig mere. Vi fandt vores drømmehus, vi var ude at kigge på det, og lejerene valgte os. Vi skrev under på kontrakten i går.

Huset ligger syd for Skanderborg, dvs. Nanna skal pendle til arbejde, men vi er tæt på Martins børn. Vi er helt utroligt spændte på at skulle skabe et hjem sammen, og har gået med tanken et stykke tid. Vi er bare så glade for at det lykkedes, og at vi fik netop det hus vi ønskede. Der er en lille have til, tre terrasser, og nogle store lækre åbne rum. Desuden er der masser af plads, til at både børnene og os kan få hver vores værelse. Vi flytter allerede ind d. 1/10, så det er jo lige om hjørnet. Vi går allerede og indretter i vores hoved, og er så småt begyndt at bestille møbler.

Derudover har Nanna købt bil, hendes første bil. Det er lidt en drømmebil for os begge, og selvfølgelig en vi begge kommer til at bruge, især nu når vi skal bo sammen.

Så der er sket lidt siden sidst, og nogle store ting for os. Det bliver lidt en omvæltning, for os allesammen. Vi skal til at forene os allesammen, også Martins børn. Det er vigtigt for os, at vi skaber et hjem for dem. Hjerterum, hvor de føler sig godt tilpas, og hjemme.

Vi kommer til at fortælle meget mere om flytningen, når vi kommer tættere på. Og vi glæder os til at vise billeder, når vi er kommet på plads. Vi glæder os i hvert fald begge to, til det her nye kapitel.

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.