ONE POT PASTA – SUPER HURTIGT, NEMT OG LÆKKERT!

Denne opskrift er egentlig en gammel opskrift, men det betyder ikke at den ikke er god, for det er den! Og bedre endnu, den er super nem at lave. Samtidigt kan du lave den lige præcis med det du ønsker, alt efter om det er leftovers fra køleskabet, eller om du vælger at købe det som du ønsker. Derfor en meget simpel, men utrolig lækker ret.


 

DET SKAL DU BRUGE :


400-500 gram økologisk pasta
14 dl vand
2 dl økologisk fløde
4 store økologiske tomater
1 håndfuld spinat
4 fed hvidløg
2 løg
En sjat olivenolie
Forårsløg, et bundt
2 økologiske gulerødder
400 gram kylling (som jeg lavede i en gryde for sig).
Bouillon
Krydderier, her brugte jeg kryddersalt fra urtekram.
Salt & peber
Og til sidst som pynt persille og Zanetti Grana Padano ost, som er godt til alt!!

 

 

One pot pasta, en gammel opskrift som jeg ville dele med jer. Jeg havde fundet lidt forskellige opskrifter på nettet, og synes det så super nemt ud, og lækkert. Så det ville jeg afprøve. Det er en ret hvor man selv har muligheden for at bestemme, hvad man ønsker at tilsætte.
Men til den opskrift jeg brugte, startede jeg med at skære alle grøntsagerne ud i den ønskede størrelse, fandet en gryde frem (jeg brugte en stor gryde), hældte vandet i først, derefter pastaen/spaghettien, så grøntsagerne og til sidst krydderier oven på. Blusset tændes først når alt er i gryden.

Når den starter med at koge, skal det stå i 9 minutter, men hold lige øje med at pastaen er færdig og rør rundt i blandingen.
Når det har kogt, lad det stå og hvile i 4-5 minutter. Og bum så er der mad.
Jeg stegte kylling imens retten stod og hvilede, og til sidst hældte jeg det oven i alt det andet.

Det er en hurtig ret. Du kan bruge rester i køleskabet, eller handle ind til den. Den kan tilpasses alle, alt efter ønsker og præferencer. God smag, og nem at lave, men vær opmærksom på alt efter hvilke ingredienser du vælger, kan det gå hen og blive en dyr ret.


@nannafreving
  • Denne weekend har vret fantastisk  Run p men fantastisk
  • Der er ikke noget s fint som friske blomster i
  • Fridag min mand sol p terrassen trning lang snak med
  • Jeg har vret syg siden lrdag men jeg er endelig
  • Vi har kbt ny plante til overetagen den er s
  • Overskuddet i dag var ikke stort alligevel fik jeg lavet
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort