NYE VALG, NY HVERDAG, NY LIVSSTIL, NY TRÆNING

Træning har for mig været rigtig mange forskellige ting. Både noget godt og skidt. Jeg startede for alvor med at træne da jeg var omkring 16-17, dengang pga. et ønske om et vægttab, og det har det stort set været siden, selvom jeg prøver at gøre det, bare fordi det er føles godt og giver en god følelse.

Jeg har altid trænet i fitness center, og ikke tænkt så meget over andre former for træning for mig. Men det har jeg været nødt til nu. Da Martin og jeg flyttede til Skanderborg, betød det også mere transport for mig frem og tilbage til arbejde. Det svinger fra 40 minutter – 1,5 time, afhængigt af trafik. Dvs. når jeg først er hjemme kl. 18:30, så er det ikke ligefrem lysten der driver værket, til at først lave mad, derefter køre 10 minutter ind til Skanderborg, træne i en time og så hjem igen. Jeg synes simpelthen det tog så lang tid, at jeg kom ikke af sted til den træning. Noget jeg havde så dårlig samvittighed over. Jeg følte at det begyndte at gå den forkerte vej med min krop, og derfor tvang det mig ud i, at tænke anderledes.

Derfor har jeg købt nogle hjemme trænings programmer. Helkrops, mave og booty programmer. Jeg har allerede været i gang med dem i 2 uger, og synes de er så fantastiske. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har købt dem for lang tid siden. Det er pludselig overskueligt, og jeg kan overskue at dyrke motion stort set hver dag.

Indtil videre træner jeg tre dage i streg, en dags pause, og så tre dage igen. Programmerne giver mig ømhed som jeg aldrig har prøvet før, og sved på panden kommer der i hvert fald også. Jeg synes det er fedt, at skrue op for musikken, og lave øvelser herhjemme, mens jeg danser mellem sættene. Det giver mig en glæde og en tilfredsstillelse over at gennemføre det for mig selv. Martin foreslog at jeg krydsede af når jeg fik trænet, for at motivere mig selv. Og det hjælper mig til at komme i gang, selv de dage hvor jeg nok ellers var sprunget over.

I forlængelse med denne træning købte jeg et nyt sæt tøj. Et sæt jeg aldrig ville have købt førhen. Men jeg tænkte med mig selv, hvorfor ikke? Hvorfor må jeg ikke have sådan et sæt på? Jeg synes det er enormt flot, så derfor gjorde jeg det! Jeg er på en rejse i mig selv, en rejse i at gøre gode ting for mig selv, for at lære at elske mig selv, præcis som jeg er, med deller, med appelsinhud. Med det hele. Det kan godt være det er fjollet, men dette sæt tøj, og hjemme trænings programmer er en del af den process.


@nannafreving
  • I samarbejde med Phillips har jeg fet lov til at
  • Weekend og en ny ret til aftensmad S lkker og
  • 2 af disse var min frokost i dag  hurtigt
  • Det der med at have en spiseforstyrrelse Forsvinder den nogensinde?
  • Lidt hygge stemning i sovevrelset Der har lnge manglet noget
  • Jeg blev inspireret af sarasaleh1 til denne lkre cheesecake Jeg
  • Jeg elsker at have en smuk buket blomster p spisebordet
  • Reklame  I dag modtog jeg disse produkter fra goldwellnordic
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.