NYE STØVLER FRA JEFFREY CAMPBELL OG REGNVEJRSDAGE

Martin og jeg var i Århus for lidt tid siden. Jeg skulle have mig nogle nye sommersko, og havde længe kigget på forskellige støvler i et lidt råt look. Jeg havde kigget lidt på disse støvler i Hørlyck, som har de lækreste sko. Jeg havde lige fået løn, og måtte simpelthen ind og prøve dem. Det endte selvfølgelig med at jeg måtte eje dem. Og jeg er virkelig glad for dem, det er en af de bedste køb indenfor sko, jeg længe har gjort mig.

Jeg er ret kræsen når det kommer til sko. Det er vigtigt at de er i god kvalitet, og disse fra Jeffrey Campbell er et godt bud på det. De er perfekte til sommer, men også forår og efterår. Både med bare ben og strømpebukser.

 

 

 

Disse billeder viser et tydeligt billede af den danske sommer pt, og den gør mig træt. Jeg har brug for varme og sol, og lige nu, efter en hel dag med regn, glæder jeg mig rigtig meget til lange sommerdage. Dog hjælper det på det hele, at Martin og jeg besluttede os for en spontan tur til Skagen og omegn i morgen i 24 timer. Vejret skulle blive godt, vi har pakket bilen, og Martin henter mig efter arbejde, og så kører vi afsted mod eventyr, smuk natur, bål og overnatning i shelters.


@nannafreving
  • I dag fik jeg mit nye tj Jeg havde bestilthellip
  • I dag er det valentines Day jeg har sagt tilhellip
  • Sidste dag i weekenden str p serier kaffe putte phellip
  • Jeg elsker dette hjrne i vores hus Og det grhellip
  • Mysli boller er og bliver bare min favorit!! Jeg venderhellip
  • Hygge i det lille hjem  Friske blomster gang ihellip
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort