MYSLIBOLLER, DEM JEG LAVER IGEN OG IGEN

Denne opskrift vender jeg tilbage til, igen og igen. Måske fordi ingredienserne har vi som regel i køleskabet og skufferne. Der skal egentlig ikke bruges særlig mange ting, og alle herhjemme er vilde med dem. Også ungerne. I dag lavede jeg en stor portion, så vi har kunne fryse mange af dem ned, og så tage dem op igen, når ungerne kommer.


Det skal du bruge:

4 dl vand
1 dl creme fraiche (eller andet lignende)
10 gram gær
2 spsk økologisk honning
100 gram mysli, eller sammensæt selv indholdet
1 1/2 tsk salt
Mel til dejen ikke er klistret mere. Jeg bruger altid økologisk mel.

Først blandes vand og gær. Derefter mysli, honning og salt. Det skal lige stå og trække lidt, så det bliver blødt op. Derefter hælder man mel i, lidt efter lidt. Jeg brugte min røremaskine til at få det hele mikset.

Jeg lavede tre portioner i dag, og der blev til ca. 40 boller, en god stor portion.

Bon appetit!


@nannafreving
  • Reklame  God weekend til jer vi har ungerne i
  • Jeg er virkelig blevet vild med smoothies! Denne var min
  • De sidste mails er svaret p og nu til lidt
  • Hjemmelavet cheesecake og verdens nemmeste s at sige Tager 30min
  • I dag er det sidste dag i sommerferien for ungerne
  • Smoothie til frokost lavet p pre banan ananas og acai
  • I dag har jeg haft mit nye arbejde som krende
  • Sponsoreret  Sidste dag i weekenden den har vret skn
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.