MYSLIBOLLER, DEM JEG LAVER IGEN OG IGEN

Denne opskrift vender jeg tilbage til, igen og igen. Måske fordi ingredienserne har vi som regel i køleskabet og skufferne. Der skal egentlig ikke bruges særlig mange ting, og alle herhjemme er vilde med dem. Også ungerne. I dag lavede jeg en stor portion, så vi har kunne fryse mange af dem ned, og så tage dem op igen, når ungerne kommer.


Det skal du bruge:

4 dl vand
1 dl creme fraiche (eller andet lignende)
10 gram gær
2 spsk økologisk honning
100 gram mysli, eller sammensæt selv indholdet
1 1/2 tsk salt
Mel til dejen ikke er klistret mere. Jeg bruger altid økologisk mel.

Først blandes vand og gær. Derefter mysli, honning og salt. Det skal lige stå og trække lidt, så det bliver blødt op. Derefter hælder man mel i, lidt efter lidt. Jeg brugte min røremaskine til at få det hele mikset.

Jeg lavede tre portioner i dag, og der blev til ca. 40 boller, en god stor portion.

Bon appetit!


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.