MYSLIBOLLER, DEM JEG LAVER IGEN OG IGEN

Denne opskrift vender jeg tilbage til, igen og igen. Måske fordi ingredienserne har vi som regel i køleskabet og skufferne. Der skal egentlig ikke bruges særlig mange ting, og alle herhjemme er vilde med dem. Også ungerne. I dag lavede jeg en stor portion, så vi har kunne fryse mange af dem ned, og så tage dem op igen, når ungerne kommer.


Det skal du bruge:

4 dl vand
1 dl creme fraiche (eller andet lignende)
10 gram gær
2 spsk økologisk honning
100 gram mysli, eller sammensæt selv indholdet
1 1/2 tsk salt
Mel til dejen ikke er klistret mere. Jeg bruger altid økologisk mel.

Først blandes vand og gær. Derefter mysli, honning og salt. Det skal lige stå og trække lidt, så det bliver blødt op. Derefter hælder man mel i, lidt efter lidt. Jeg brugte min røremaskine til at få det hele mikset.

Jeg lavede tre portioner i dag, og der blev til ca. 40 boller, en god stor portion.

Bon appetit!


@nannafreving
  • Denne weekend har vret fantastisk  Run p men fantastisk
  • Der er ikke noget s fint som friske blomster i
  • Fridag min mand sol p terrassen trning lang snak med
  • Jeg har vret syg siden lrdag men jeg er endelig
  • Vi har kbt ny plante til overetagen den er s
  • Overskuddet i dag var ikke stort alligevel fik jeg lavet
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort