OM MARTIN – LIDT MERE OM MIG OG HVORFOR EN BLOG

Så hvem er jeg? Bor i Odder, ved Århus, tæt på skov og vand i det mørke Jylland…38 år gammel, deltids far til to drenge på 13 og 14 og en pige på 6. Selvlært freelance grafiker og stor passioneret amatør fotograf som elsker at tage billeder af naturen. Nørd med stort N når det gælder elektronik, og har ca. en mening om alt på godt og ondt. På opdagelse i mig selv, som mand, kæreste, far og det at være særlig sensitiv…. OG nu med blog.

 

Kan man? Altså begynde at blogge som mand?

Kan man? Altså blogge som mand, i en verden hvor kønsrollerne efterhånden er så udvisket mellem at være mand og kvinde, at det er svært at finde sin plads i mange ting, både som mand og kvinde. Jeg har aldrig i livet drømt om at jeg en dag skulle sidde her, foran skærmen og stirre på mit første blog indlæg og prøve at brygge en tekst sammen som andre kunne finde interessant og spændende. Måske jeg heller ikke lykkes med det men det får sgu forsøget.

Og JA, man kan godt blogge som mand, uden at rende rundt som en forvirret 21 årige knægt som er så metrosexuel, at selv mændene har svært ved at finde ud af om de homoseksuelle (ja undskyld Boris fra paradis hotel). Eller uden at være en voksen mand som gennemgår en midtvejs krise, og mener at hele verden skal høre om hans udskejelser, erobringer og andre sære ting i hans liv.

Og JA, jeg er 38 år, har 3 børn og ser Paradise hotel (Ja, døm mig bare!). Og NEJ, jeg “skammer” mig ikke over det på nogen måde. For mig er det en rigtigt god målestok i min rolle som forældre, for hvis nogen af mine børn nogensiden medvirker i sådan et program, ved jeg at jeg har “fejlet” så gevaldigt i det værdisæt, jeg prøver at sende mine børn ud i verden med. Selv mine drenge på 13 og 14 kan se så mange ting, der er SÅ sindsygt off på det hotel. Så jeg er SO FAR fortrøstningsfuld, og klapper mig selv lidt på skuldrene hver gang vi samles om tossekassen, og ser med på det 5 stjernede tosse hotel for unge. Desuden er det bare god gardin hjernedød underholdning til at slå hovedet fra i små 30 min. Jeg er FAN, kæmpe FAN.

Og dette bliver mit forsøg på at blogge som mand.

 

Hvad er det jeg gerne vil med bloggen?

Jeg har efterhånden brugt noget tid “oppe” i mit eget hoved med dette. Hvad er det jeg gerne vil? For at være helt ærligt, er jeg faktisk ikke 100% sikker på hvad jeg præcis vil. Jeg ønsker nok at skabe et sted for mig selv (og andre), mine tanker, mine oplevelser. At skabe debat omkring det at være mand, alene far, det at være skilt med børn. At være kæreste med Nanna, som ingen børn har og de udfordringer der ligger i det.

Jeg håber også bloggen kunne bliver et “frirum” for mænd og fædre som har noget på hjertet. Som ønsker at dele deres følelser og tanker med andre, uden at være “bange” for at blive stemplet som en tøsedreng og at være for blød. For det er fandme svært i dag at navigere i de roller. Jeg har selv haft sindsygt svært ved det og det er først indenfor de sidste par år jeg er begyndt at “finde” mig selv og hvem jeg er som mand! Det har været en kæmpe rejse og den er slet slet ikke slut endnu!

SÅ MÆND! – (& kvinder), Jeg håber i vil være med i at skabe en blog med debat med åbenhed, plads, respekt og rum til stort og småt! For jeg har en masse på hjertet og er ikke bange for at dele mine meninger!

 

Hvad kommer i til at se mig blogge om?

Det simple liv

At være far og kæreste

Om at være særlig sensitiv 

Oplevelser og rejser

Fotografring og lidt nørderi inden for elektronik. 

At tage anderledes valg for fremtiden

 

Jeg kommer IKKE til at blogge om mode, trends osv (Jeg lover det) . Jeg hader at stå på den “forkerte” side af kameraet. Jeg kan bare ikke lide det! MEN jeg øver mig og prøver at overskride min egne grænser. Billederne herover er første gang i et par år jeg faktisk har fået taget billeder af mig selv.

Velkommen til mit (vores) lille univers. Håber i vil følge med.

Martin


@mp_exposure
  • tbt to an amazing trip last summer
  • We been having some really warm days in Denmark the
  • Missing summer a lot right now So freaking cold outside
  • Working like crazy these days Like in seriously crazy
  • Flying high      blackandwhite bnw blackandwhitephotography
  • Well hello there Say hi to this beautiful guy! Found
Martin

Typen der drikker alt alt for meget kaffe, elsker kage og livet. Far til 3 skønne børn og i forhold med min co writer her på bloggen ( Nanna ). Kreativ selvlært designer og fotograf med hang til at overredigere alle mine billeder. Har en mening om ca ALT.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.