LÆKKER FRISK NEM RØDBEDE SALAT – MED LEFTOVERS

Denne højt hellige mandag, blev lidt af en reste-dag. Dog en rigtig lækker en af slagsen. Vi havde en masse rødbeder i køleskabet, der snart skulle spises. Som resultat af det, kom denne her super lækre salat. Perfekt med en god bøf, curly fries og bearnaise.

Haps!DET SKAL DU BRUGE:


Mellem 7-10 skrællede rødbeder
En håndfuld snittet rødkål
Feta, af mærket “Puck”
Et granatæble
1,5 dl quinoa
1 enkelt avocado
Lidt citronsaft til sidst
Evt pynt med urter som dekoration

 

 

Jeg rev rødbederne i en foodprocessor, men man kan sagtens rive dem på et almindeligt rivejern. Resten af grøntsagerne blev skåret ud, og mikset sammen med feta. Til sidst hældte jeg citronsaft ud over salaten, og så var der serveret.

 

 

Vær opmærksom på at en rødbedesalat, godt kan få en “jordfornemmelse” i munden. Derfor er det et godt tip med citronsaft på, så den bliver lidt mere syrlig.


@nannafreving
  • I dag fik jeg mit nye tj Jeg havde bestilthellip
  • I dag er det valentines Day jeg har sagt tilhellip
  • Sidste dag i weekenden str p serier kaffe putte phellip
  • Jeg elsker dette hjrne i vores hus Og det grhellip
  • Mysli boller er og bliver bare min favorit!! Jeg venderhellip
  • Hygge i det lille hjem  Friske blomster gang ihellip
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort