IMPULSIV ROADTRIP – 24 TIMER I SKAGEN

Fredag aften sad vi og snakkede, og blev, ligesom da vi endte på vores 24 timers roadtrip til klitmøller (som du kan læse her), enige om at der skulle ske et eller andet i weekenden. Pengene er ikke de store pt, så det var vigtigt at det var simpelt, men stadig en god oplevelse for os. Martin har længe snakket om Rubjerg Knud fyr, som ligger i Løkken. Vi tjekkede vejrudsigten fredag aften, og det skulle blive godt lørdag-søndag. Så beslutningen blev taget, vi tog til Skagen omegn i 24 timer. Vi kender ikke nogle der bor deroppe, så vi bestemte os for at søge på shelters i omegnen, vi fandt hurtigt et midt i Råbjerg Mile. Det passede jo perfekt, så kom vi både til Løkken og Skagen på 24 timer. 

 

Rubjerg Knud fyr og Løkken

Vi kørte afsted, efter Nanna havde været på arbejde. Først mod fyret, hvor vi endte med at blive i længere tid, end vi havde regnet med. Stedet var simpelthen noget af det smukkeste, og man kunne gå rundt i området i flere timer, og skyde det ene billede efter det andet. Vejret var med os, og vi så noget vi aldrig havde set før, det smukkeste og mest specielle landskab. Men dagen løb afsted, og inden vi havde set os omkring var kl, 18, og vi ville gerne til Grenen og se solnedgangen, og så kunne vi jo passende spise aftensmad i Skagen inden. Så vi kørte afsted, og fik den dejligste aftensmad på Kurts Burger i Skagen, og det var bedre end det lyder. Ikke spor grillmads-agtig. Vi var overraskede over overhovedet at kunne finde et ledigt sted, hele byen var proppet med mennesker, men heldigvis fandt vi dette hyggelige sted i en lille gade.

 

 

Grenen og solnedgang

Herefter kørte vi til Grenen, hvor vi så solen gå ned med en øl og et tæppe. Der er ikke noget bedre, end smukke solnedgange, og det er noget vi prøver at få gjort engang i mellem. Kl. blev 23, og vi ville finde os et sted at sove. Vi havde som sagt søgt på shelters hjemmefra, men en præcis adresse havde vi ikke. Samtidigt vidste vi ikke om den var booket når vi endelig kom frem, så vi håbede på det bedste og kørte afsted mod Råbjerg Mile Klitplantage.

 

Råbjerg Mile, shelter og 2 timers søgning

Vi endte dog med at køre rundt i 2 timer i en mørk skov, for at finde det pokkers shelter. Den der var beskrevet på diverse hjemmesider, fandtes åbenbart ikke mere. Da vi var ved at give op, fandt vi en anden, godt trætte og med ikke meget tålmodighed tilbage. Vi sad begge med julelys i øjnene, og hurtigt fik Martin gang i et bål, så vi kunne holde varmen, mens Nanna redte sengen op inde i shelteren og tog tingene ud af bilen.

Vi delte en flaske rosé foran bålet, og nød lyden fra blæsten i træerne og hinanden. Kl. 02:30 var vi blevet godt trætte, og lagde os til at sove inde i en dejlig shelter. 

Martin har gjort det en del tidligere, men Nanna knapt så meget. Men det var en fed ting at gøre sammen, selvom toilettet var et hul i jorden. Så blev vi den oplevelse rigere!

 

Vi vågnede op søndag morgen til fuglekvidder og solskin, og Martin tændte igen op i bålet, så vi kunne få en kop kaffe. Ret dejlig morgen, og vi blev et par timer og nød solen og hinanden. Og selvom det var primitivt, skulle Nanna selvfølgelig stadig have taget diverse cremer på og vippeserum. Selv i en shelter.

Efter kørte vi lidt længere ind i plantagen hvor selve Råbjerg Mile lå, og sikke en udsigt der ventede os. Det vildeste område med kæmpe sandbanker, som blæste op på os som om det var små nåle. Derfor blev vi ikke længe, da vi hverken kunne stå stille eller holde øjnene åbne på grund af alt den blæst. Og jeg tror da også at vi kom hjem med et kg sand hver, i sko, ører, sko og undertøj. Vi glæder os allerede til vores næste eventyr.

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.