IMPULSIV ROADTRIP – 24 TIMER I KLITMØLLER

Martin kom hjem til mig, og skulle være hos mig i en uge. Jeg skulle arbejde i hverdagene, men havde en lang weekend. Det betyder for mig fri lørdag-mandag, og vi havde begge lyst til eventyr og til at der skulle ske noget. Jeg har noget familie i Klitmøller, som Martin ikke havde mødt endnu, så vi kom hurtigt frem til at vi tog en spontan tur til Klitmøller lørdag-søndag. Desuden havde Martin aldrig været der, og for en mand der elsker natur og smukke solnedgange, var det lige sagen! Så vi pakkede bilen lørdag morgen, efter en dejlig morgenmad med min far. Og så kørte vi ellers afsted på en 2,5 timers køretur, med mig skrålende i bilen, masser af snapchat og håndtegn blev fyret afsted, og Martin der tænker at jeg nogle gange er klar til den lukkede afdeling. Anyway, jeg havde højt humør, og glædede mig til at se min familie, og det var dejligt at komme til Klitmøller igen. Det er en by, jeg har besøgt meget førhen, men har ikke været der i mange år. Kender i det, når man kommer til et sted og man føler bare “Aaaaah, hjem”? Lyden af vandet og vinden kombineret, er bare en af de bedste lyde. Og personligt giver den mig så meget ro.

På vej derop, havde Martin besluttet at vi skulle forbi et gammelt fyr, han havde fundet på Instagram, så det gjorde vi selvfølgelig. Det var et så fint fyr, beliggende i Nørre Vorupør. Vejret var dog ikke helt med os, vi havde haft solskin hele vejen, men da vi kom derop var det overskyet og blæsende, så vi kørte hurtigt videre, til min familie.

 

 

Dagen og aftenen gik med hygge, og da vi så vejrudsigten, blev vi hurtigt enige om at vi ville køre ned til vandet og se solnedgangen. En oplevelse der viste sig at være den smukkeste solnedgang til dato. Selvom vi var ved at blæse væk, og størstedelen af gangene kunne jeg ikke se noget, fordi mit lange hår blæste i øst og vest (okay, jeg kunne have tænkt mig til at sætte håret op?), så var det bare det hele værd. At sidde der med sin mand, under et tæppe og se solen gå ned, på en strand i Klitmøller, er ligeså kliché agtigt som det lyder. Skide romantisk! Og pisse koldt.

Som altid, når man er i selskab med min familie, blev aftenen rundet af med grin, hygge, god mad, masser af snak og vin. Med fare for at lyde lidt alkoholiseret, men det var nu altså lørdag. Martin fik mødt mere af min skøre, men dejlige familie, og vi fik os en spontan mini oplevelse.

Der er nemlig ingen der siger at oplevelser eller rejser skal koste en helt masse. De kan sagtens være billige og impulsive og byde på ligeså mange fantastiske oplevelser. Og denne tur, bliver i hvert fald ikke den sidste.


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.