FYLDT KYLLINGEBRYST MED SALAT OG BRØD

Jeg har ferie i tre uger, og jeg NYDER det. Det er min første lange ferie, hvor jeg ikke skal tænke på lektier eller eksaminer. Jeg har virkelig tid til at slappe af og koble fra. Jeg kan sove længe og være i nuet, lave lige præcis hvad jeg har lyst til. Jeg nyder det, og overskuddet er højt!

Martin og jeg tog hjem til mig i går, og jeg valgte af lave aftensmad. Min veninde Sandra havde inspireret mig med en ret weekenden inden. Så jeg prøvede den selv af, og det blev så godt!


Det skal du bruge:

Kyllingebryster (1 pr. person).
Pikant ost fra Buko
Økologisk babyspinat

Skær kyllingen halvt igennem, smør den med pikant ost og læg spinat blade ovenpå. Saml den igen og steg den på panden.

Salat:
Hvidkål
Puck Feta
Økologiske tomater
Økologisk agurk
Lidt spinat

Dertil havde vi et lækkert ciabatta brød, men det er jo valgfrit om man ønsker det eller ej.

Bon appetit!

Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.