DETOXING MED OPSKRIFTER – DAG 2

Hvis du ikke fik læst første dag fra min detox, kan du læse det her. Her forklarer jeg også lidt omkring hvad det her, hvis nogle skulle være i tvivl. Jeg er klar over, at der er mange måder at detoxe på. Det her er min. Og det her er anden del af den. Den tredje og sidste del kommer i morgen, igen med opskrifter.

Dag 2

Jeg er nu igennem mere en halvdelen, og jeg må sige, at denne gang går bedre end de sidste. Jeg vågnede op med hovedpine, men den forsvandt hurtigt, og har ikke været der siden. Jeg er glad og overrasket. Sidste gang jeg detoxede var det slemt med ingen energi, slem hovedpine, træt, og sulten var stor.

Denne gang er anderledes, sulten er ikke så slem, den bliver bare mindre og mindre. Energien er heller ikke så minimal som i går, faktisk kan jeg ikke mærke på den, at jeg detoxer. Så alt i alt, er jeg ret glad for at det bliver nemmere og nemmere. Og noget man skal huske, den første dag er altid sværest.

MEN! Jeg glæder mig stadig rigtig meget til endelig at smage og tygge mad igen på tirsdag. Det bliver skønt!

I dag fik jeg trænet, og jeg må indrømme, inden jeg tog af sted kunne jeg ikke rigtigt overskue det. Men jeg kom af sted, var det “nemmere” end jeg havde regnet med. Jo jo, jeg måtte da lige sætte mig ned et par gange med et hjerte, der var ved at banke ud af brystkassen på mig og lidt halvsvimmel, men jeg havde en enormt effektiv træning, selvom jeg detoxede.

 


Opskrifter

Det blev til to forskellige juicer igen i dag. Anderledes end dem i går. Dem jeg har lavet giver 1-3 juicer af 500ml.

Den ene juice (grøn):
1 hel squash
4 kiwier
8 små agurker
4 pærer
en håndfuld spinat
En lille klump ingefær
1 hel lime

 

Den anden juice (orange):
2 kg gulerødder
1 kg appelsiner
6 æbler
1 hel citron

Husk at følge med i morgen for den sidste del.

 


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.