DETOX MED FLERE OPSKRIFTER – DAG 3 OG SIDSTE DAG

Detox er endelig slut, på dag 3. Hvis du ikke har læst dag 1 og 2, kan du læse dem her (dag1) og her (dag2). Denne dag har været lidt anderledes end de andre, jeg har nemlig skulle arbejde fra 9-16. Jeg havde planlagt en ren detox dag, men i morges fik jeg af vide at der var sygdom, og jeg vidste bare at dagen ville blive hårdere end regnet med. Så jeg endte med at spise lidt jordbær og rugbrød på arbejdet. Heldigvis ikke det værste, men jeg var simpelthen ved at gå ud af mit gode skind af sult og havde ingen energi. Og nu ved jeg til næste gang, jeg skal aldrig mere detoxe når jeg har en 7-timers vagt!!

Anyway, rugbrødsmaden hjalp på energien, og jeg kom afsted til træning efter arbejde, igen. Derefter hjem til min sidste juice i dag, og jeg kan nu sige, at tre dage er overstået.

Generelt, som jeg også har skrevet i de andre indlæg, så har hovedpinen og energien været meget bedre ved denne detox, end den jeg har prøvet tidligere, og det er en lettelse. Nu glæder jeg mig bare til dagene efter. For jeg plejer at få en ny genvunden energi, og føle mig bedre tilpas i kroppen og mindre oppustet, noget jeg synes er virkelig rart. Det at detoxe er helt klart noget jeg kan anbefale.

 


Opskrifter

Jeg lavede disse to juicer i går aftes, vi fandt nogle solbær i fryseren som vi havde lyst til at bruge. Og det blev faktisk rigtig godt. Den anden blev en lidt anderledes grøn juice, med ting jeg aldrig havde prøvet før.

Opskrift 1:
en halv pose spinat
3 kiwier
6 små agurker
3 pærer
1 hel squash
selleri (god idé at smage til)
En klump ingefær
Lime (også smagt til)

Opskrift 2:
Ca. 200-300 gram solbær.
5-6 appelsiner
4 æbler
2 kg gulerødder
1 hel citron
En klump ingefær

Jeg håber i nød at læse med, jeg har været glad for at dele disse tre dage med jer. Hvis i har yderligere spørgsmål, er i meget velkommen til at spørge her i indlægget.


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.