DETOX DETOX DETOX – 3 DAGE UDEN RIGTIG MAD

Hvis i har læst dette indlæg, så har i set, at jeg har fortalt omkring min spiseforstyrrelse (bulimi), og så tænker nogle måske detox? Hvorfor i alverden det? Det er da ikke et smart sidespor at komme ud på? Og nej, det er måske rigtigt nok. MEN det afhænger også af hvad man bruger det at detoxe til.

Jeg har ikke været god mod min krop i mange mange år. Og jeg tror, at der samler sig rigtig mange affaldsstoffer, når man behandler sig selv på den måde, som jeg har gjort. Jeg har læst de mange teorier omkring det at detoxe med juice. Både for og imod. Men jeg tror ikke på én sandhed. Jeg tror på, at det afhænger, af den der gør det, og hvad vedkommende tror på.

Jeg detoxer i 3 dage af gangen ca. 1 gang om måneden. Jeg gør det med mine forældre, for ellers ville det være for svært, hvis jeg skulle være omkring folk der spiste. De juicer jeg drikker er mest lavet på grøntsager, og jeg drikker 5-6 af dem om dagen. Jeg har tænkt mig at blive ved med det, primært når jeg ikke skal på arbejde. For jo, jeg får hovedpine af det, og det er bare ikke rart at skulle løbe rundt i 8 timer på arbejdet. Så jeg gør det primært i weekender.

 

Selvfølgelig taber jeg mig, af at detoxe, men jeg er også klar over at det er mest væske. Derimod tror jeg også på at jeg får renset ud i alle de affaldsstoffer, jeg har ophobet i kroppen. Jeg elsker følelsen af, ikke at være oppustet efterfølgende, som er et problem jeg døjer rigtig meget med. Generelt har jeg haft svært ved at vænne mig til følelsen af at der er mad i maven, det følger nok desværre med det, at have en spiseforstyrrelse. Og derfor kan jeg godt have den følelse af oppustethed ofte, noget jeg slipper af med efter 3 dages detox. Jeg tror og føler at min krop er ved at finde en balance igen, efter at jeg får et mere og mere “almindeligt” forhold til mad, og derved også tilbage til det normale for min krop. Og det hjælper det at detoxe mig med.


@nannafreving
  • Denne weekend har vret fantastisk  Run p men fantastisk
  • Der er ikke noget s fint som friske blomster i
  • Fridag min mand sol p terrassen trning lang snak med
  • Jeg har vret syg siden lrdag men jeg er endelig
  • Vi har kbt ny plante til overetagen den er s
  • Overskuddet i dag var ikke stort alligevel fik jeg lavet
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

VisSkjul Kommentar (0)

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offenliggjort