DET AT SKABE ET FÆLLES HJEM SOM PAR

Vi har nu boet i huset i omkring 2 måneder. Tiden flyver afsted, vi er kommet godt på plads og føler os endelig hjemme når vi kører ind i indkørslen. Vi har fået skabt os et rigtig dejligt hjem, med plads til alle. Både os, Martins børn og gæster.

Det har været en dyr process, da vi har skulle købe stort set alle møbler. Derudover har vi lige købt bil, så vi har lige haft en masse praktisk der skulle gå op i en højere enhed. Samtidigt skulle vi finde ud af det med økonomi sammen, og er der noget der er et svært emne, så er det godt nok det. Men heldigvis er det et emne, vi har været gode til at snakke åbent om, hvilket vi begge synes er utrolig vigtigt.

Udover de daglige rutiner, skal vi også til at lave vores egne traditioner. F.eks. skal vi holde vores første jul sammen i år, uden børn dog, men hjemme hos os med min familie. Mortens Aften var også noget vi valgte at holde og fejre, der havde vi børnene, og vi havde en rigtig dejlig aften. Så traditioner er også noget vi skal have sammen.

Vi har begge skulle vænne os til at bo sammen, lave nogle fælles regler for hvordan vi ønsker vores hverdag. Men også finde nogle fælles rutiner sammen. Vi har jo Martins børn, hver anden uge fra torsdag til mandag morgen. Dette er også noget vi har skulle finde ud af, sammen. Hvordan skulle det være når børnene var her, både når det kommer til logistik, men også i forhold til opdragelse, hvad kan Nanna egentlig tillade sig at sige? Osv. Vi har alle skulle vænne os til hinanden, og finde en dynamik sammen, både med og uden børnene. Det har været svært til tider, og skabt diskussioner. Men det har også været utrolig lærerigt for os begge. Og dejligt at mærke fremskridt i det hele.

Lad os bare være ærlig, man lærer først sin kæreste 100% at kende, når man flytter sammen. Her kommer alle sider til overfladen, også de negative. Og det er alt lige fra tomme mælkekartoner i vasken, til at smide sit tøj på gulvet. Det er en del af det, at bo sammen og at acceptere et andet menneske med sine fejl og mangler. Samtidigt har vi også skulle finde os i, at det blev hverdag på et tidspunkt, med madlavning, rengøring, praktiske ting, og at man skal huske at sætte tid og pris på hinanden. Noget vi heldigvis er rigtig gode til.

Det at bo sammen som par er mange ting i en. Når man har boet en times kørsel fra hinanden førhen, er det skønt at vågne op sammen hver dag. Skønt at lave et hjem sammen, og være kærester, men også bedste venner.

Hvis i har lyst til at se første del af vores hus, så læs med her.

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.