DEL 2 – VORES OVERETAGE, HYGGESTUE OG KONTOR

Vi har allerede vist jer noget af vores nye hjem. Hvis i ikke har læst det indlæg, kan i finde det her. Vi er selvfølgelig kommet på plads for lang tid siden, men de små ting, der gør at det bliver mere personligt og hyggeligt, kommer langsomt.

I går besluttede vi os for at tage en spontan tur i Ikea, vi skulle bare have nogle småting, men det endte med lidt mere end vi havde regnet med. Typisk os! Så vi kom hjem med nye planter og en kontorstol til Martin, som var en tidlig fødselsdagsgave.

Vi bruger ikke rigtigt over etagen, fordi den lidt er ment som en hygge stue til Martins 2 drenge, når de er her. De har nemlig deres værelser ovenpå.

Men med de nye ting, gjorde det den lige meget mere hyggelig, og vi tror at den bliver meget mere brugt nu. Både af drengene, men også af os. Vi er blevet rigtig tilfredse med den, og kan endelig sige at den del også er færdig, derfor vil vi gerne vise jer den nu.

 

Vi har hele tiden været klar over, at vi gerne ville bo grønt, minimalistisk og stadig hyggeligt. Og det synes vi er lykkedes rigtig godt med.

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.