CHANGE OF PLANS – VORES REJSE ER AFLYST

Som vi har skrevet i det tidligere indlæg herskal vi flytte. Og fordi vi skal det, har vi valgt at udskyde vores roadtrip ned igennem Europa. Vi skulle have rejst d. 20 August og i lidt over 2 uger. Men vi vil hellere købe møbler og komme på plads i det nye hus, end at skulle bruge penge på at rejse. Vi har besluttet at vi kan tage en lille roadtrip senere på året, måske i det nye. 

Vi glæder os rigtig meget til at indrette et fælles hjem, med masser af plads til os alle. Huset er i to etager, har 4 soveværelser, stor køkken/alrum og stue i et, endnu en stue ovenpå, bryggers og en stor entre. Derudover har huset fritlagte bjælker og er så fint indvendigt og udvendigt. Der er en lille have, med det fineste æbletræ og tre terrasser. Der er endda mulighed for en lille urtehave.

Vi har ikke særlig mange møbler sammen, så vi starter lidt forfra sammen. Det er dog også en fordel, da vi har muligheden for at skabe lige præcis det hjem vi ønsker. Det er Nannas første rigtige hjem, da alt andet har været midlertidigt, så derfor bliver det også endnu mere spændende, at kunne indrette og lave et “rigtigt” hjem. Vi er så småt begyndt at finde møbler, og har en hel uges ferie efter vi flytter til at komme på plads og indrette. Vi glæder os til at vise jer vores lille kommende hjem. Hvis i er nysgerrige, er der et billede af huset udefra på Nannas instagram, den kan du finde her.

Nanna og Martin

Sammen har vi den mærkeligste humor, er lidt for sarkastiske til tider og er fandens stædige begge to. Pakket ind i en god dosis kærlighed.

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.