BLAND SELV SLIK, HYGGE OG DÅRLIG SAMVIGTIGHED

For dem der har læst med på min Instagram (@nannafreving), så ved i at jeg har en spiseforstyrrelse (bulimi). Noget jeg har kæmpet med i mange år, og som stadig og nok altid vil følge mig. Jeg har været i behandling for det, men synes desværre ikke det gav mig så mange redskaber at arbejde videre med. Det eneste det gav mig, var at jeg begyndte at lægge mærke til de tanker og følelser, som jeg har og får via min spiseforstyrrelse. Det er også vigtige ting, helt sikkert. Og noget jeg ikke ville have undværet, at have fundet ud af.

Under den behandling jeg modtog, fik vi af vide at vi skulle spise efter en kostplan. Noget jeg hurtigt mærkede ikke fungerede for mig. Jeg har ikke lyst til at være styret af en kostplan, eller af at visse ting er forbudt at spise. For mig føltes det ligeså skadeligt, som at leve med en spiseforstyrrelse. Det blev en ny “besættelse”. Og netop derfor, betyder fredag hos mig hygge og bland selv slik. Noget jeg stadig kan have det rigtig svært med, selvom det er en beslutning jeg selv har taget. Men jeg kan også mærke, at jeg meget bedre kan leve sundt i hverdagen på den måde. Og det er egentlig det vigtigste for mig.

Jeg har prøvet at finde en balance i mange år, og føler egentlig at jeg har fundet den så godt som jeg kan. Jeg vil gerne kunne nyde livet, og jeg har altid været lidt af et madøre. Jeg bliver aldrig en kylling og broccoli type, dag ud og dag ind. Jeg elsker alt mad, der ikke er godt for mig. Og jeg vil have love til at spise det, engang i mellem. Men bare fordi jeg gør det, betyder det ikke at alle dårlige tanker og følelser er væk. Jeg kan stadig føle skam, eller have dårlig samvittighed, når jeg har spist en god omgang bland selv slik. Men for mig, er det det bedste alternativ. Jeg tror desværre aldrig jeg bliver 100% rask, men jeg kan lære at arbejde med spiseforstyrrelsen, og ikke imod den. Og det prøver jeg på.

Jeg kommer til at blogge en del omkring netop min spiseforstyrrelse her på bloggen, og jeg håber at i har lyst til at følge med.


@nannafreving
  • Reklame  aviendogourmet har sendt mig disse lkre chokolader og
  • Lkker aftensmad tomatsalat kylling og et glas ros
  • Sommer har altid vret min absolutte hade rstid Det har
  • Hyggelig kretur i solnedgangen rundt i vores omrde Nu slik
  • En her glder sig til lang weekend fri helt indtil
  • Reklame  Jeg har vret s heldig at f lov
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.