AFTENSMAD PÅ 15 MIN. – ET HIT HJEMME HOS OS

Denne ret har jeg nu lavet et par gange, alle gangene med forskellige krydderier. Jeg har postet den på Instagram alle gangene, og da jeg har fået flere spørgsmål til retten, deler jeg den nu med jer.

Som sagt, aftensmad på 15 minutter. Det er en virkelig nem og hurtig ret, ikke specielt sund, men hey det skal det heller ikke være hele tiden vel? Martin elsker den, og jubler altid når jeg foreslår at vi skal have det til aftensmad.


Det skal du bruge:

Ravioli, jeg køber det i Netto. Den er super lækker og med ricotta og spinat og fra deres premieur serie.
Kylling, vi bruger et enkelt kyllingebryst til to mennesker.
1/4 liter økologisk fløde.
1 hønseboullion
1 grøntsagsboullion
Frisk spinat, så meget du ønsker.

Jeg starter med at stege kyllingen i olivenolie, og de krydderier man vælger (jeg bruger ofte timian og rosenmarin, nogle gange paprika). Derefter hælder jeg fløde og boullion terninger i, og til sidst spinat. Mens det står og simrer, og jeg smager til, sætter jeg ravioli’en over. De skal have omkring 3-5 minutter.

Til sidst pynter jeg med lidt basilikum på toppen.

Bon Appetit!


@nannafreving
  • Fredags hygge
  • P vores frste dag i Paris p hovedkontoret for Caudale
  • Hjemme efter 2 meget lrerige og spndende dage i Paris
  • Jeg har haft en rigtig dejlig og spndende weekend Ungerne
  • Frugt salat til dessert S lkkert! Og en forholdsvis sund
  • Hver dag jeg kommer hjem beundrer jeg vores flotte hus
  • Aftensmad Vegetarisk lasagne salat og rdvin Denne slr alts en
  • Har i givet jer selv en masse selvkrlighed for nylig?
Nanna Freving

En sød lille hidsigprop til tider, der har en stor svaghed for hjemlig hygge med gode mennesker, mad og søde sager. Jeg elsker dog også alt der har med mode at gøre, og har lidt for ofte fået kommentaren: "du er godt nok overdressed".

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.